10% Reducere si Transport Gratuit pana pe 22 iulie. Reducerea se aplica automat in cosul de cumparaturi.

Termeni si conditii

Tapet Foto este denumirea comerciala a S.C. Visual Print Proiect S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4895/15.03.2022, avand cod unic de inregistrare 40250715

1.TERMENI

1.1 Vanzator: Tapet Foto (S.C. Visual Print Proiect S.R.L.) sau orice alt partener al acestuia, prin intermediul site-ului tapetfoto.ro

1.2 Cumparator: orice persoana fizica sau juridica din Romania care efectueaza o comanda.

1.3 Client: orice persoana fizica sau juridica din Romania, care intra pe site-ul tapetfoto.ro si are intentia de a cumpara produse.

1.4 Site: domeniul tapetfoto.ro si subdomeniile acestuia.

1.5 Comanda: este un document electronic, prin care Cumparatorul transmite catre Vanzator intentia de a cumpara anumite produse de pe site.

1.6 Produs: bunuri comercializate de catre TapetFoto (tapet).

1.7 Contract: reprezinta o Comanda confirmata de catre Tapet Foto prin care S.C. Visual Print Proiect S.R.L. este de acord sa livreze Clientului produse, iar Clientul este de acord efectueze plata acestora.

1.8 Utilizator / vizitator: toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul indiferent de motiv.

1.9 Date personale: toate informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, iar pentru persoanele juridice: numele societatii, adresa sediului social, CUI-ul, nr. de inregistrare Reg. Comertului, adresa de livrare, adresa de e-mail, numar de telefon si date de contact ale persoanei care reprezinta societatea. Toate acestea sunt necesare pentru a emite o factura fiscala, cu care este insotita marfa trimisa catre Client.

1.10 Continut: fotografiile digitale, textele, datele tehnice ale produselor, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe Site. Designul si continutul site-ului sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala si sunt in totalitate proprietatea firmei S.C. Visual Print Proiect S.R.L .

Folosirea continutului (imagini, text, etc.), sau orice element de design, fara acordul scris al proprietarului, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

1.11 MEMBRU: orice persoana fizica sau juridica, care isi face un cont pe site. In cazul in care doriti sa va inregistrati, trebuie sa completati toate informatiile solicitate de catre noi.  Administratorul site-ului poate, fara orice notificare si motiv, sa refuze inregistrarea sau sa suspende un utilizator deja inregistrat.

2. DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

2.1 Vanzatorul are obligatia de a comunica toate costurile comenzii, pretul produselor, taxa de livrare, detalii referitoare la produsele comandate.

2.2 Vanzatorul, in cazul in care a observat ca o comanda este dubioasa, are dreptul de a solicita informatii suplimentare, plata in avans sau plata integrala prin banca, pentru a se asigura, ca produsele comandate vor fi preluate de catre Cumparator. Daca considera ca este o comanda falsa, poate sa procedeze la anularea acesteia.

2.3 In cazul in care contravaloarea produselor comandate de catre Cumparator, depaseste suma de 1000 lei, iar comanda este dubioasa, Vanzatorul are dreptul de a solicita plata in avans sau plata prin banca. Daca acest lucru este refuzat de catre Cumparator, avem dreptul de a anula comanda.

3. DREPTURILE SI OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

3.1 Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile solicitate de vanzator, pentru a emite factura pentru produsele comandate.

3.2 Cumparatorul are obligatia de a pastra ambalajul original si etichetele produselor pana la finalizarea montajului acestora.

3.3 Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletelor trimise de catre TapetFoto, in momentul cand sunt preluate de la curier. Daca aceste colete nu sunt intacte (sunt lovite, rupte, sparte etc.), este obligatoriu sesizarea curierului si completarea procesului verbal. Daca coletul este deteriorat, Cumparatorul are dreptul de a refuza coletul.

3.4 Clientul are obligatia de a verifica produsele comandate, inainte de montaj.

4. RASPUNDERE

4.1 Caracteristicile sau pretul produselor de pe acest site pot fi modificate de catre TapetFoto, fara orice notificare prealabila.

4.2 In cazul in care apar informatii eronate, din cauza unor probleme informatice, avem dreptul de a anula comanda dumneavoastra.

4.3  Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

4.4 Descrierea produselor afisate pe site-ul tapetfoto.ro, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea tapetfoto.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.5 tapetfoto.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga pe tapetfoto.ro la nicio actiune.

5. FACTURA SI PLATA

5.1 Plata produselor se poate face prin sistem ramburs la livrare, prin banca sau Online cu Card bancar.

5.2 In anumite cazuri, cand un produs nu se afla pe stocul TapetFoto, se cere un avans de minim 50% din suma totala, pe care trebuie sa il achitati la o banca, dupa care trebuie sa ne trimiteti confirmarea de plata, pentru a efectua comanda. In acest caz se trimite o factura proforma, iar ulterior factura originala impreuna cu produsele comandate. Daca plata avansului este refuzat da catre Client, TapetFoto isi rezerva dreptul de a anula comanda.

5.3 Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in Lei.

6. RETURNAREA PRODUSELOR

6.1 Datorita display-urilor (PC, Laptop, Tableta, Telefon ) cat si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca ar putea exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site si produsele in sine.

6.2 Reclamatiile dupa montajul produselor nu se vor lua in considerare.

6.3 Va rugam sa verificati produsele inainte de montajul sau folosirea lor. Va recomandam montajul acestora cu un personal calificat. In cazul in care doriti sa le montati dumneavoastra, va recomandam sa va documentati si sa intrebati un specialist pentru sfaturi corecte si utile.

6.4 In cazul tapetului defectiunile pot fi: pete de alte culori care nu ar trebui sa fie pe modelul respectiv, imbinarea nu este continua si modelul nu se poate potrivi, sau sunt diferente de nuante de la o fasie la alta.

6.5 Inainte de montajul tapetului va rugam sa verificati pe o suprafata plana partile (daca este alcatuit din mai multe parti), si sa verificati ordinea in care se monteaza, acestea se pot suprapune pana la 1cm, in functie de cum necesita modelul. In cazul in care nu corespund ca imagine, va rugam sa ne contactati inainte de inceperea montajului. ATENTIE! Orice reclamatie trebuie sa fie justificata corect si conform standardelor impuse  de producatori.

6.6 Conform Ordonantei de Urgenta OUG 34/2014 daca nu sunteti multumit de produsele comandate, puteti sa le returnati in termen de 14 zile calendaristice, in acest caz costurile de transport sunt suportate de catre Cumparator. In cazul in care termenul pentru returnarea produselor s-a depasit, avem dreptul de a refuza preluarea coletului.

6.7 Produsele comandate pe baza de avans si/sau produsele personalizate NU SE POT returna, ele nefacand parte din stocul Tapet Foto, deci va rugam sa verificati foarte bine comanda si produsele dorite, sa corespunda cerintelor dumneavoastra, in momentul lansarii comenzii.

6.8 Imaginile din acest site sunt reprezentative, culoarea produselor in realitate poate sa difere , fata de imaginea de pe site. (vezi pct. 6.1)

6.9 In cazul in care returnati produsele comandate, contravaloarea acestora va fi restituita in termen de 14 zile calendaristice, dupa sosirea coletului in unitatea noastra. Daca dupa verificarea produselor returnate, constatam orice defect, sau ca produsele returnate nu sunt intacte, avem dreptul de a refuza restituirea sumei platite de catre Cumparator, iar in acest caz produsele vor fi returnate la Cumparator.

6.10 Toate produsele trebuie returnate in stare perfecta, cum a fost trimisa marfa (cu etichete incluse), in ambalaj de protectie corespunzator. In cazul in care coletul ajunge deteriorat la magazin, avem dreptul de a refuza preluarea acestuia.

6.11  Inainte de returnarea produselor, Clientul are obligatia de a completa formularul de retur. Daca se returneaza marfa fara completarea formularului, coletul automat va fi refuzat de catre noi.

7. PROMOTII

7.1 Conform legilor in vigoare la ora actuala, putem sa va oferim promotii speciale.

7.2 Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

8. LIVRAREA PRODUSELOR

8.1 Produsele se livreaza in termen de 7-10 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii.

8.2 Produsele care vin la comanda pe baza de avans si/sau produsele personalizate, se livreaza in functie de termenul stabilit de catre producator care poate sa difere intre 1 zi si 2 saptamani.

8.3 Livrarea se face de catre Sameday sau FAN COURIER oriunde in tara.

8.4 Va rugam, in momentul in care preluati coletul, sa verificati cu atentie integritatea acestuia. Daca coletul este deteriorat  va rugam sa completati un proces verbal impreuna cu agentul Sameday sau Fan Courier in care sa specificati defectiunile constatate. Daca neglijati verificarea coletului la preluare si ulterior constatati ca s-a deteriorat coletul toata raspunderea este a dumneavoastra. Coletele se verifica la preluare. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare. Produsele deteriorate nu se pot returna, conf. pct. 6.11

8.5 Costurile transportului sunt suportate in totalitate de catre Cumparator.

9. CONFIDENTIALITATE:

9.1 Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon, CNP sau adresa de e-mail a dumneavoastra, pe care ni le transmiteti prin Site, E-mail sau prin alta modalitate vor fi folosite cu respectarea legilor in vigoare la ora actuala, referitoare la acest domeniu (Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date).

9.2 Tapet Foto colecteaza datele pentru a emite factura fiscala, care insoteste produsul achizitionat de catre Cumparator, sau factura proforma pentru achitarea avansului solicitat in cazul comenzilor personalizate.

10.DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului www.tapetfoto.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Pe site-ul www.tapetfoto.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul S.C. Visual Print Proiect S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

11. SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.tapetfoto.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

12. PROCEDURA DE COMANDA

12.1 DEPUNEREA COMENZII: orice comanda se face prin site-ul nostru, telefonic, pe pagina de Facebook sau prin e-mail la adresa noastra: office@tapetfoto.ro

12.2 CONFIRMAREA COMENZII: toate comenzile depuse, sunt verificate, si confirmate de catre operatorii nostri, care prelucreaza comanda dumneavoastra.

LEGATURI: site-ul Tapet Foto poate sa contina legaturi catre alte site-uri. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Prin utilizarea site-ului tapetfoto.ro sunteti de acord cu Termeni si Conditiile mentionate mai sus.

Share this post