Despre Noi

PROFESIONALISM SI PASIUNE PENTRU DESIGN INTERIOR

Fototapet HP Latex

Tapet Foto ofera tuturor persoanelor pasionate de design posibilitatea de a crea decoratiuni de perete cu adevarat unice, personalizate, prin combinatia perfecta intre fotografia profesionala si tehnologia de imprimare digitala.

Toate produsele oferite de Tapet Foto sunt executate cu cerneluri ale liderului mondial in domeniul imprimarii Hewlett-Packard (HP) si asigura durabilitatea si obtinerea celor mai bune culori.

Cernelurile din seria HP Latex sunt aprobate international pentru a fi utilizate in spatii de locuit, scoli, gradinite, crese, hoteluri, spitale.

Fototapetul HP Latex are aplicat pe spate un adeziv in stare inactiva care la contact cu apa se activeaza. Este proiectat pentru o aplicare usoara si o indepartare curata. Printul este pe baza de cerneala ecologica, ce nu afecteaza sanatatea dumneavoastra si a celor din jur. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, suprafata peretelui trebuie sa fie curate, uscata, fara alte pete sau nereguli. Poate fi indepartat usor de pe perete, reziduurile pot fi sterse cu usurinta cu apa si un burete.

BENEFICIILE FOTOTAPETULUI HP LATEX

Este nontoxic, poate fi folosit in orice incapere datorita certificatului GREENGUARD Children & Schools

Cu Fototapetul HP Latex vei obtine decoratiuni de perete deosebite. Materialul este fara miros, detine certificarea GREENGUARD Children & Schools CertifiedSM2, indeplineste criteriul AgBB3, iar hartia folosita in componenta materialului este certificata FSC®.

Este usor de montat si demontat

Montarea fototapetului poate fi realizata de orice persoana, nu este necesar personal calificat. Fototapetul HP Latex are aplicat pe spate un adeziv in stare inactiva, care la contact cu apa se activeaza. Este usor de aplicat, iar atunci cand este indepartat, peretele ramane curat.

Imagine cu detalii bine definite

Fototapetul HP Latex este solutia digitala competitiva de la HP, fara PVC, 175 g/m2, conceputa pentru picturi murale de lunga durata, colorate, creative, cu detalii bine definite.

Share this post