Despre Noi

PROFESIONALISM SI PASIUNE PENTRU DESIGNUL INTERIOR

Povestea

Alegerea numelui a fost inspirata de dorinta noastra de a oferi produse de inalta calitate si de a transforma spatiile in opere de arta unice. In spatele fiecarui nume se afla o poveste, iar “Tapet Foto” reflecta pasiunea, dedicarea si expertiza noastra in domeniul designului interior.

Redefinim clasicul: cuvantul “Tapet” are o semnificatie bogata in lumea designului. Este asociat cu imbracarea peretilor pentru a le da viata, pentru a adauga textura si pentru a reflecta stilul personal. Insa cu “Tapet Foto”, nu ramanem la aceste traditii – le redefinim. Trecem de la tapetul simplu la opere de arta vizuala care transforma complet fiecare spatiu.

Arta in detaliu: cuvantul “Foto” aduce cu sine promisiunea unei imagini captivante. Inseamna imortalizarea unui moment sau a unei viziuni prin intermediul fotografiei. Cu “Tapet Foto”, ne apropiem de designul interior ca o forma de arta in detaliu. Fiecare tapet este mai mult decat un model; este o expresie vizuala care incanta, inspira si creeaza o atmosfera unica in fiecare incapere.

Sinergie si Inovatie: prin imbinarea celor doua cuvinte, “Tapet Foto”, aducem impreuna doua lumi aparent separate: tapetul traditional si arta fotografica moderna. Suntem o sursa de inovatie si creativitate, transformand peretii in panouri vizuale care spun povesti si creeaza amintiri.

Asadar, “Tapet Foto” este mai mult decat un nume de brand. Este o declaratie de intentie. Este simbolul angajamentului nostru de a oferi solutii de design interior care depasesc asteptarile, care redefinesc modul in care vedem si simtim spatiul in care traim si lucram. Va invitam sa ne insotiti in aceasta calatorie captivanta in lumea designului interior inovator.

De ce Tapet Foto? Promisiunea noastra este ca ne angajam sa oferim un pachet complet: un produs calitativ, alaturi de o experienta de cumparare pe parcursul careia ne vom asigura ca iti sunt indeplinite chiar si cele mai dificile cerinte.

Avantajele tapetului ecologic printat cu tehnologia HP Latex

🌿 Siguranta

Prioritatea noastra este siguranta. De aceea, acest tapet ecologic este creat din materiale prietenoase cu mediul si nu contine substante nocive. Tehnologia HP Latex utilizeaza cerneala pe baza de apa, fara substante chimice toxice. Astfel, puteti fi siguri ca spatiul decorat este fara riscuri pentru sanatate.

🌟 Durabilitate

Tapetul printat cu tehnologia HP Latex este rezistent la umiditate, ceea ce inseamna ca petele sau stropii mici nu ii vor afecta aspectul. Curatarea devine mult mai usoara, permitandu-va sa va bucurati de un decor frumos si curat. Cu rezistenta la uzura si pete, acest tapet ramane frumos chiar si dupa mai multi ani.

🖼️ Calitate superioara a imprimarii

Cu tehnologia HP Latex, detaliile si culorile devin vii si captivante. Cerneala HP Latex ofera rezistenta la decolorare in timp. Astfel, tapetul isi va pastra aspectul neschimbat ani de zile, chiar si in conditii de expunere la lumina solara.

🌎 Responsabilitate sociala

Alegand un tapet printat cu tehnologia HP Latex, sustineti practici responsabile din punct de vedere ecologic si social si va implicati in promovarea unui mediu mai curat si durabil.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la 0729 941 865 sau office@tapetfoto.ro

Share this post